برگزاری جشن فارغ التحصیلی دانشجویان رشته های رادیولوژی و هوشبری ورودی مهر ۹۱ دانشکده پیراپزشکی

به همت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده پزشکی و با همکاری معاونت دانشجویی دانشگاه جشن فارغ التحصیلی دانشجویان رشته های رادیولوژی و هوشبری ورودی مهر۹۱ درتاریخ۳۰/۴/۹۵ با حضور مسئولین، اساتید  و کارشناسان محترم دانشکده پیراپزشکی درتالار دکتر شریعتی برگزار گردید. در این گرد همایی که با حضور  ۴۰۰ نفر از دانشجویان این رشته و خانواده های آنها برگزار گردید.   مدیر محترم گروه رادیولوژی (جناب آقای شوشتریان) و مدیر محترم گروه هوشبری(جناب آقای دکتر نقیبی) طی سخنانی ضمن خیر مقدم  و تبریک به جهت فارغ التحصیلی این عزیزان، برای آنها آرزوی موفقیت در مقاطع بالاتر نمودند. این مراسم با اجرای برنامه های متنوع فرهنگی و درخاتمه تقدیر از نفرات برتر آموزشی و فرهنگی و ادای سوگند همراه بود.