ثبت نام بیستمین دوره ازدواج دانشجویی

در مواردي كه هر دو زوج دانشجو هستند فقط يكي از آنها مي توانند به عنوان داوطلب اصلي اقدام به ثبت نام نمايند..

- دانشجويان مي بايست پس از ثبت نام، مدارك لازم (اصل شناسنامه ، كارت ملي زوجين، عقد نامه و كارت دانشجويي)را جهت تاييد به دفتر نهاد دانشگاه يا دفتر استاني مربوطه ارائه نمايند.

- دفاتر نهاد مي بايستي حداكثر يك هفته پس از دريافت مدارك هر داوطلب، نسبت به تعيين تكليف در خصوص تاييد يا رد ثبت نام در سايت ازدواج دانشجويي اقدام نمايند.

- ويرايش اطلاعات ثبت نام شده توسط خود داوطلب تنها تا قبل از تاييد رابط ازدواج امكان پذير مي باشد.

- به دانشجوياني كه امسال در ازدواج دانشجويي ثبت نام مي نمايند سه بسته آموزشي به شرح ذيل ارائه خواهد شد:

بسته شماره ۱ (قبل از اعزام به مشهد و از طريق سايت ازدواج دانشجويي يا مركز آموزش مجازي نهاد)
بسته شماره ۲ (در زمان حضور در مشهد در غالب كارگاه هاي آموزشي و به صورت حضوري)
بسته شماره ۳ (بعد از پايان سفر مشهد و از طريق سايت ازدواج دانشجويي يا مركز آموزش مجازي نهاد)

شايان ذكر است، به داوطلبيني كه از بسته هاي آموزش مجازي استفاده و در آزمون نهايي آن شركت نمايند، به قيد قرعه جوايز ارزنده‌اي از قبيل كمك هزينه سفرهاي زيارتي، سه روز اقامت رايگان در مشهد مقدس و ... اهدا خواهد شد.