جشن بزرگداشت روز علوم آزمایشگاهی

به مناسب روز بزرگداشت علوم آزمایشگاهی روز یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ جشنی در تالار شریعتی دانشگاه علوم پزشکی از ساعت ۱۵ لغایت ۱۹ برگزار می گردد.

پوستر جشن بزرگداشت روز علوم آزمایشگاهی در ادامه مطلب قابل مشاهده می باشد.

اطلاعیه وام ودیعه مسکن اردیبهشت ۹۷

دانشجویان عزیز: اطلاعیه وام ودیعه مسکن اردیبهشت ۹۷ در ادامه مطلب قابل مشاهده می باشد.

فرایند بررسی درخواست دانشجویان میهمان و انتقالی سال تحصیلی ۹۸-۹۷ از این دانشگاه به سایر دانشگاهها و بالعکس در ادامه مطلب قابل مشاهده می باشد.

سیستم ارزشیابی آنلاین اعضای هیئت علمی

به استحضار می رساند سیستم ارزشیابی آنلاین اعضای محترم هیئت علمی توسط فراگیران در نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۷-۹۶ در تمام مقاطع از تاریخ ۱۹/۲/۹۷ لغایت ۲۷/۳/۹۷ فعال و قابل اجرا می باشد.

راهنمای کشوری اخلاق در آثار پژوهشی

نامه معاون محترم تحقیقات و فناوری وزارت متبوع، منضم به راهنمای کشوری جدید اخلاق در آثار پژوهشی جهت آگاهی دانشجویان عزیز به پیوست قابل مشاهده می باشد.

بدینوسیله جدول زمانبندی سامانه نقل و انتقالات و میهمانی دانشجویان مربوط به نیمسال اول ۹۸-۹۷ به شرح زیر حضورتان اعلام می گردد:

جدول زمانبندي سامانه انتقال و ميهماني دانشجويان

۱۵ ارديبهشت تا ۱۵ خرداد ۹۷

ثبت نام دانشجويان متقاضي در دانشگاههاي مبداء وبارگذاري مدارك لازم

۱۶ خرداد تا ۲۶ خردادماه ۹۷

بررسي مدارك و اعلام نقص توسط دانشگاه مبداء وويرايش توسط دانشجو

۲۷ خرداد تا ۲۷ تيرماه۹۷

اتمام فرصت ويرايش دانشجويان و رسيدگي و اعلام نتيجه توسط دانشگاه مبداء

۲۸تيرماه تا۷ مرداد ۹۷

بررسي مدارك و اعلام نقص توسط دانشگاه مقصد وويرايش توسط دانشجو

۸ مرداد تا ۷ شهريور ۹۷

اتمام فرصت ويرايش دانشجويان و رسيدگي و اعلام نتيجه توسط دانشگاه مقصد

تقویم آموزشی دانشگاه در سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷

تقویم آموزشی دانشگاه در سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ جهت اطلاع دانشجویان محترم:

تبریک

۳۰ فروردین سالروز بزرگداشت حکیم جرجانی و روز علوم آزمایشگاهی را به جامعه علوم آزمایشگاهی،اساتید و دانشجویان تبریک عرض می نماییم.هیات رئیسه داشکده پزشکی

قابل توجه دانشجویان ترم آخر: یازدهمین دوره آزمون کارشناسی به پزشکی

به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند:

ثبت نام یازدهمین دوره آزمون کارشناسی به پزشکی از تاریخ ۲۶/۱/۱۳۹۷ لغایت ۲۶/۲/۱۳۹۷ در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می گردد.

در صورتی که داوطلبان مشغول گذراندن طرح نیروی انسانی هستند پس از قبولی در این آزمون ملزم به ترخیص از طرح می باشند.

جهت اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه فرمایید:

کارگاه پروپوزال نویسی

در تاریخ ۱۵/۱۲/۹۶ کارگاه پروپوزال نویسی توسط کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده پیراپزشکی در محل تالار هشت گوش دانشکده پزشکی برگزار گردید.

صفحه‌ها

اشتراک در دانشکده پیراپزشکی RSS