همایش توجیهی دهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور

به اطلاع می رساند همایش توجیهی دهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور روز دوشنبه ۴ دی ماه ۱۳۹۶ از ساعت ۱۴ الی ۱۸ در تالار زیتون برگزار می گردد.

جلسه پرسش و پاسخ راهی به سوی آینده مخصوص دانشجویان علوم آزمایشگاهی

زمان و مکان همایش: ۲۹ آذر ۹۶ از ساعت ۱۲/۳۰ الی ۱۵/۳۰

تالار طباطبائی دانشکده پزشکی

شروع زمان ثبت نام دهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور

در پی اطلاع رسانی مدیریت مطالعات و توسعه آموزش پزشکی در خصوص  شروع زمان ثبت نام دهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور و از آن جا که این مدیریت در نظر دارد همایش توجیهی این المپیادراروز سه شنبه ۲۱ آذرماه جاریبرگزار نماید از جنابعالی خواهشمند است نسبت به اطلاع رسانی جامع به کلیه دانشجویان آن دانشکده به غیر ازمقاطع تحصیلات تکمیلی دستور اقدام صادر فرمایید.پوستر این همایش به پیوست ضمیمه شده است.

تقدیر از آقای دکتر علی والیانی به پاس خدمات ارزنده ایشان بعنوان معاون آموزشی دانشکده پیراپزشکی

بیست و پنجمین جلسه شورای معاونین دانشکده پزشکی در روز سه شنبه مورخ ۹۶/۹/۷  در ساعت ۷صبح در تالار دکتر عباس ادیب برگزار گردید. در طی این جلسه از جناب آقای دکتر علی والیانی عضو محترم هیات علمی دانشکده پزشکی به پاس خدمات و زحمات  ایشان درطول تصدی مسئولیت های قائم مقام معاونت پزشکی عمومی در امور مرتبط با علوم پایه و همچنین معاونت آموزشی دانشکده پیراپزشکی  تقدیر و تشکر بعمل آمد.

پوستر دهمین المپیاد جهت اطلاع دانشجویان واجد شرایط ثبت نام

با توجه به برگزاری دهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور در پنج حیطه استدلال بالینی، تفکر علمی در علوم پایه، مدیریت نظام سلامت، فلسفه پزشکی و آموزش پزشکی شهریور ماه ۱۳۹۷ در تهران، به پیوست پوستر دهمین المپیاد جهت اطلاع و بازدید دانشجویان دانشکده پیراپزشکی ارسال می گردد.

ارسال فراخوان نهمین جشنواره فرهنگی سیمرغ به دانشکده ها

نظر به اهمیت و لزوم برگزاری هر چه با شکوهتر جشنواره فرهنگی هنری وزارت بهداشت"سیمرغ"با مشارکت حداکثر دانشجویان ، اساتید و کارکنان محترم دانشگاه جهت ثبت آثار فرهنگی–هنری خود ، فراخوان جشنواره وتمام اطلاعاتی که بپیوست می باشد، جهت اطلاع رسانی اعلام می گردد.مسئول دبیرخانه جشنواره دانشگاه سرکار خانم کریمی۳۷۹۲۳۰۵۱ ( ساختمان شماره ۴ طبقه اول اتاق ۲۰۸ ) آماده پاسخ دهی به هرگونه سوالات می باشد.

انتصاب

طی حکمی از سوی جناب آقای دکتر امامی سرپرست محترم دانشکده پیراپزشکی، جناب آقای مهندس جمشید شوشتریان،عضو محترم هیات علمی دانشکده پیراپزشکی، بعنوان قائم مقام معاون آموزشی این دانشکده منصوب گردیدند.

انتصاب

طی حکمی از سوی جناب آقای دکتر امامی سرپرست محترم دانشکده پیراپزشکی، جناب آقای دکتر چاپاریان،عضو محترم هیات علمی دانشکده پیراپزشکی، بعنوان قائم مقام سرپرست دانشکده پیراپزشکی و معاون آموزشی این دانشکده منصوب گردیدند.

گذراندن دوره سرباز پژوهشگر

اطلاعیه در خصوص گذراندن دوره سرباز پژوهشگر