انتصاب

طی حکمی از سوی جناب آقای دکتر امامی سرپرست محترم دانشکده پیراپزشکی، جناب آقای دکتر چاپاریان،عضو محترم هیات علمی دانشکده پیراپزشکی، بعنوان قائم مقام سرپرست دانشکده پیراپزشکی و معاون آموزشی این دانشکده منصوب گردیدند.

گذراندن دوره سرباز پژوهشگر

اطلاعیه در خصوص گذراندن دوره سرباز پژوهشگر

زمان بندی سامانه انتقال و میهمانی دانشجویان نیمسال دوم ۹۷-۹۶

جدل زمانبندی سامانه نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان

نیمسال دوم ۹۷-۹۶

۲۰ آبان تا ۱۰ آذر ۹۶

ثبت نام دانشجویان متقاضی در دانشگاههای مبدأ و بارگذاری مدارک لازم

۱۱ آذر تا ۲۵ آذر ۹۶

بررسی مدارک و اعلام نقص توسط دانشگاه مبدأ و ویرایش توسط دانشجو

۲۶ آذر تا ۱۰ دی ۹۶

اتمام فرصت ویرایش دانشجویان و رسیدگی و اعلام نتیجه توسط دانشجو

۱۱ دی تا ۲۳ دی ۹۶

بررسی مدارک و اعلام نقص توسط دانشگاه مقصد و ویرایش توسط دانشجو

۲۴ دی تا ۸ بهمن ۹۶

اتمام فرصت ویرایش دانشجویان و رسیدگی و اعلام نتیجه توسط دانشگاه مقصد

قابل توجه دانشجویان دانشکده پیراپزشکی جهت فراغت از تحصیل

در راستای تکریم ارباب رجوع، کاهش مراجعین به ستاد وزارت بهداشت و سهولت پیگیری فرم فراغت از تحصیل توسط دانش آموختگان داخل کشور، ایشان می توانند با مراجعه به آدرس زیر در جستجوگر google chrome

پس از وارد نمودن کدملی، از مراحل صدور و تأیید فرم فراغت خود با دریافت پیامهای موجود در فرم پیوست، مطلع شوند.

لازم به ذکر است حداکثر زمان فرایند (از زمان ارسال فرم توسط دانشگاه محل تحصیل دانش آموختگان تا زمان تأیید نهایی توسط این مرکز و ارسال به دفتر طرح نیروی انسانی ۷۲ ساعت کاری می باشد.

قابل توجه دانشجویان رشته کاردانی فوریتهای پزشکی

حذف شرط دارا بودن حداقل دو سال سابقه کار مرتبط در پایگاههای اورژانس کشور برای دانش آموختگان مقطع کاردانی رشته فوریتهای پزشکی جهت شرکت در آزمون کارشناسی ناپیوسته رشته فوریتهای پزشکی، در شصت و ششمین جلسه شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی مورخ ۹۶/۳/۱۶ مطرح و مورد تصویب قرار گرفت و مقرر گردید از آزمون کارشناسی ناپیوسته سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ و به بعد این شرط از شرایط شرکت در آزمون مذکور حذف شود.

انتصاب آقای دکتر محمد حسن امامی

طی حکمی از سوی خانم دکتر طاهره چنگیز سرپرست محترم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دکتر محمدحسن امامی، استاد محترم دانشکده پزشکی، بعنوان سرپرست دانشکده پیراپزشکی منصوب گردیدند.

انتصاب آقای دکتر داریوش مرادی بعنوان سرپرست گروه هوشبری

طی حکمی از سوی جناب آقای دکتر صبری سرپرست محترم دانشکده پیراپزشکی ،جناب آقای دکتر داریوش مرادی عضو محترم هیات علمی دانشکده پزشکی  به عنوان سرپرست گروه هوشبری دانشکده پیراپزشکی منصوب گردیدند.

پیام تبریک جناب آقای دکتر صبری سرپرست محترم دانشکده پیراپزشکی

هر آن کس خدمت جانان به جان کرد

به گیتی‌ نام خود را جاودان کرد

همکاران ارجمند: تلاش خالصانه و صادقانه شما آینه وظیفه شناسی و تعهد است. نتیجه بذر تلاش و کوشش شما، درخت امیدی است که به بار می نشیند و نوید بخش آینده ای پرنشاط و زیبا خواهد بود.

درگذشت آقای دکتر حکمتیار

انالله و انا الیه راجعون...

بدینوسیله ضایعه درگذشت مرحوم جناب آقای دکتر فضل ا... حکمت یار استاد فقید دانشکده پزشکی و رئیس سابق دانشکده های پزشکی و داروسازی را به خانواده محترم ایشان، اساتید گرامی و جامعه دانشگاهیان تسلیت عرض نموده برای آن مرحوم علو درجات و برای بازماندگان صبر و شکیبایی از درگاه ایزد منان مسئلت می نماییم.هیات رئیسه دانشکده پزشکی

انتصاب آقای دکتر سید محمد ابطحی

طی حکمی از سوی جناب آقای دکتر صبری ریاست محترم دانشکده پزشکی ،جناب آقای دکتر سیدمحمد ابطحی عضو محترم هیات علمی دانشکده پزشکی  به عنوان مسئول آزمایشگاه مرکزی دانشکده پزشکی منصوب گردیدند.

صفحه‌ها

اشتراک در دانشکده پیراپزشکی RSS