تاریخچه:
رشته تکنولوژی پرتوشناسی اولین بار در سال ۱۳۶۲ در گروه رادیولوژی تشخیصی در مقطع کاردانی با ۲۰ نفر دانشجو راه اندازی گردید.
دانشجویان در این دوره با گذراندن ۷۲واحد دروس تئوری و عملی فارغ التحصیل می شدند.دوره شبانه کاردانی تکنولوژی پرتو شناسی از سال ۱۳۷۱ جهت ارتقائ سطح علمی پرسنل مراکز پرتوشناسی دانشگاه علوم پزشکی تشکیل گردید.دوره کاردانی تا سال ۱۳۸۵ ادامه داشت و از سال ۱۳۸۷ با راه اندازی دوره کارشناسی روزانه فعالیت گروه در دو دسته پیوسته و ناپیوسته با جذب ۲۰ دانشجو در هرمقطع شروع به کار نمود.
معرفی رشته:
رشته تکنولوژی پرتوشناسی اولین بار در مقاطع کاردانی در سال ۱۳۶۲ در گروه رادیولوژی تشخیصی راه اندازی و با ۲۰ نفر دانشجو کار خود را از نیمسال اول ۶۳-۶۲ آغاز نمود. بعد از چند سال و به لحاظ ارتقاء سطح علمی کارکنان مراکز پرتوپزشکی دانشگاه علوم پزشکی، دوره شبانه کاردانی تکنولوژی پرتوشناسی از سال ۱۳۷۱ تشکیل گردید و تا سال ۱۳۸۵ ادامه داشت و در این مدت بیشتر کارکنان مراکز تصویر برداری خدمات بهداشتی درمانی استان اصفهان موفق به گذراندن دوره کاردانی این رشته شدند.
از مهرماه سال ۱۳۸۷ دوره روزانه کارشناسی تکنولوژی پرتوشناسی تأسیس گردید و فعالیت خود را در دو مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته با ۲۰ نفر دانشجو در هر دوره، آغاز نمود و هر ساله دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته از طریق کنکور سراسری از مهرماه این دوره را آغاز می کنند و با گذراندن ۱۳۲ واحد بعد از ۸ نیمسال تحصیلی در تیرماه فارغ التحصیل می شوند، در حالیکه دانشجویان دوره کارشناسی ناپیوسته از طریق آزمون کاردانی به کارشناسی و از بهمن ماه هر سال جهت ادامه تحصیل به دانشگاه راه می یابند و با گذراندن ۷۲ واحد بعد از چهار نیمسال تحصیلی و یا دو سال در بهمن ماه فارغ التحصیل می گردند.
لازم به ذکر است، تعداد دانشجویان کارشناسی این رشته ۳۴۶ نفر، کاردانی ۳۶ نفر و کارشناسی ناپیوسته ۱۶۲ نفر می باشد.